Social Media

EEN GOED PLAN BEGINT BIJ ONS ALTIJD OP PAPIER

Social Media wordt inmiddels als een belangrijke tool gebruikt als het gaat om omzetvergroting via de digitale snelweg. Work2Promote is gespecialiseerd in het professioneel toepassen van Social Media voor bedrijven en instellingen. Wij verzorgen en onderhouden Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn, Flickr en natuurlijk YouTube accounts voor het MKB.

Wij verdiepen ons in uw bedrijf. We kijken naar het imago en vragen ons af hoe we uw bedrijf, diensten en producten beter in de markt kunnen plaatsen middels Social Media. Zoals u hieronder ziet kunnen wij vanaf € 99,00 per maand al een Social Media pakket aanbieden waarmee u direct uw voordeel kunt doen.

Basis pakket

Het verzorgen en onderhouden van Twitter, Facebook en natuurlijk Youtube accounts. Vanaf € 99,00 per maand verzorgen en onderhouden wij deze accounts in minimaal 2 uur zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Tel uit uw winst!

Normaal pakket

Het verzorgen en onderhouden van Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn en natuurlijk YouTube accounts. Voor minimaal vier uur per maand ter grootte van € 199,00 onderscheidt u zich al van de rest en doet u serieus mee in de wereld van Social Media.

Plus pakket

Het verzorgen en onderhouden van Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn en YouTube accounts. Voor minimaal zes uur per maand tot een totaalbedrag van € 299,00 behoort u tot een innovatief bedrijf die werkelijk deelneemt en daardoor echt kan profiteren van de middelen die de digitale snelweg bieden. Met andere woorden, u bent de concurrentie een stap voor!

Extra pakket

Het verzorgen en onderhouden van Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn, Flickr en natuurlijk YouTube. Met minimaal acht uur per maand behoort u tot de top van de Social Media bedrijven welke wij beheren en behaalt u een maximaal rendement. Namens u nemen wij actief deel aan discussies en reageren wij tijdig op vragen van contacten. Tot slot analyseren wij maandelijks gezamenlijk met u de behaalde resultaten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon een lekker kopje koffie? Maak direct een afspraak, wij passen ons graag aan uw tijden aan.

Postbus 457
3700 AL Zeist

info@work2promote.nl
06 1455 4345